Contact | Fysiotherapie Gademan IJsselstein

Contact

Contact

Onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn bij het plannen van een afspraak of het beantwoorden van uw vragen. Binnen onze openingstijden wordt u verbonden met een van onze therapeuten. Het is mogelijk dat we op dat moment bezet zijn en niet in staat zijn om de telefoon te beantwoorden. Als u alstublieft de voicemail kunt inspreken, zullen we zo snel mogelijk terugbellen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@fysiotherapiegademan.nl, waarop u spoedig een reactie kunt verwachten. Indien u nieuw bent bij ons en een afspraak wilt maken, kunt u zich eenvoudig inschrijven in ons PATIËNTENPORTAAL hieronder. Als u wilt inloggen op het patiëntenportaal, klikt u op het "hamburgertje" hieronder om te kiezen voor "Inschrijven". 

Online afspraak maken
We werken graag samen met u om uw klachten zo snel en effectief mogelijk te behandelen. Onze ruime openingstijden bieden flexibiliteit, zelfs 's avonds. Voor spoedgevallen kunt u ook bij ons terecht. Maak hieronder een afspraak, stuur een e-mail naar info@fysiotherapiegademan.nl of bel ons op: 030-68 88 560.

De eerste afspraak
Bij uw eerste afspraak dient u uw identiteitsbewijs, verzekeringspas en een handdoek mee te nemen. Tijdens het eerste consult worden al uw gegevens gecontroleerd en volgt er een screening en vraaggesprek (anamnese) om uw klachten in kaart te brengen.  daarna wordt er een lichamelijk onderzoek uitgevoerd om een nauwkeurige diagnose te stellen. Vervolgens zal uw therapeut samen met u een behandelplan opstellen, waarna de behandeling zal plaatsvinden.

Afspraak annuleren
Als een afspraak niet door kan gaan, verzoeken we u vriendelijk om dit op een werkdag minstens 24 uur voor de geplande behandeling te annuleren. U kunt hiervoor het onderstaande formulier gebruiken of een e-mail sturen naar uw therapeut, zoals Tim TseLieke de Jong, Pieter Oomen of Arne Gademan. Als u niet zeker weet naar wie u moet schrijven, kunt u een e-mail sturen naar info@fysiotherapiegademan.nl, omdat u al in ons systeem staat geregistreerd. 

Werkwijze


Onderstaande tarieven gelden voor verzekerden die niet of niet voldoende aanvullend verzekerd zijn. In andere gevallen declareren wij de behandeling direct bij de zorgverzekeraar.

Het eerste consult bestaat uit een verplichte intake en onderzoek (code 1864 of 1870), waarna wij een zitting fysiotherapie/manuele therapie (code 1000 of 1200) reserveren voor behandeling. Deze eerste zitting duurt dan ook langer, namelijk 50 minuten. De vervolgafspraken hebben een duur van 25 minuten.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van tevoren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Niet nagekomen afspraken worden volledig in rekening gebracht.

Behandeling & Tarieven 2024


Behandeling Code Prijs
Zitting fysiotherapie 1000 €46,-
Zitting fysiotherapie aan huis 1001 €62,50
Zitting manuele therapie 1200 €57,-
Zitting manuele therapie aan huis 1201 €62,50
Screening en intake en onderzoek 1864 €60,-
Intake en onderzoek na verwijzing 1870 €60,-
Intake en onderzoek na verwijzing aan huis 1871 €60,-
Medische Fitness (per kwartaal)   €130,-
     

 

logo

Gegevens

Fysiotherapie Gademan
Touwlaan 25
3401 CA IJsselstein