Arne Gademan

Fysiotherapeut, Orthopedisch Manueel Therapeut [MPt]

Specialisaties:

Gespecialiseerd in de volgende klachten:

  • Klachten van de wervelkolom (nek, borstwervels, lage rug en heiligbeen)
  • Alle orthopedische klachten aan schouders, ellebogen pols en vingers
  • Alle orthopedische klachten aan heup, knie, enkels en voeten
  • Hardloopblessures

Over Arne
In 2003 heb ik mijn diploma Fysiotherapie behaald, Kort daarna ben ik gestart met de Master studie Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Deze opleiding heb ik in 2008 met succes afgerond. Met deze opleiding onderscheid ik mij met de reguliere fysiotherapie door inhoudelijk over meer kennis te beschikken. Hierdoor kan de patient nog adequater geholpen worden.

Met trots heb ik in 2013 de praktijk van mijn vader (Adri Gademan) overgenomen. Hij is in 1985 de huidige praktijk gestart. In 2011 heeft de praktijk een metamorfose ondergaan. Hierdoor is de praktijk helemaal up-to-date en state of the art. Zijn missie en visie wil ik graag voortzetten. De persoonlijke benadering om de klachten van de patient zo efficient mogelijk weg te nemen en de mens achter de klacht niet te vergeten.

Samen met mijn vrouw heb ik drie kinderen. Om af en toe even helemaal naar de basis van het leven terug te keren, ga ik een aantal weekenden per jaar erop uit zonder luxe, maar met primitieve middelen tijdens survivalweekends.