Ons Team

Tim Tse

Fysiotherapeut

Specialisaties
Orthopedisch Manueel Therapeut [MPt]
Dry Needling
Shockwave therapie

Over Tim

In 2004 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald. Daarna ben ik de specialisatie Orthopedische Manuele Therapie gaan doen waarin ik in 2010 mijn Master heb behaald. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd op het gebied van dry needling, personal training en onder andere nekklachten. Sinds maart 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Gademan. Enerzijds vanwege de persoonlijke, kleinschalige sfeer die heerst in de praktijk en anderzijds fijn om dichterbij huis te werken om weer snel van mijn gezin te genieten.

Gespecialiseerd in de volgende klachten:

 • Klachten van de wervelkolom (nek, borstwervels, lage rug en heiligbeen)
 • Alle orthopedische klachten aan schouders, ellebogen, pols en vingers
 • Alle orthopedische klachten aan heup, knie, enkels en voeten Sport-specifieke klachten

030 - 68 88 560

Lieke de Jong

Fysiotherapeut

Specialisaties
Medical Taping
Revalidatietraining na operaties zoals bijvoorbeeld Knie (TKP, meniscus), Heup (THP), Schouder

Over Lieke

In 2008 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan ‘Thim van der Laan’, te Nieuwegein. Na 10 jaar in Utrecht te hebben gewerkt ben ik sinds 2019 werkzaam bij Fysiotherapie Gademan. Ik ben algemeen fysiotherapeut, behandel diverse klachten aan de wervelkolom/extremiteiten en orthopedische revalidatie (na operatie of botbreuken).
Middels cursussen heb ik mij vooral heb verdiept in de bekkenregio, om zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten te behandelen (pre- en postpartum) en andere ‘lichte’ bekkenproblematiek.  Daarnaast heb ik cursussen gevolgd betreft de ‘medical taping’ om op verschillende manieren het bewegingsapparaat te ondersteunen/sturen. Ik behandel patiënten in de praktijk, aan huis en geef medische fitness trainingen.

Het is fijn om met mijn man en twee kinderen een lange wandeling te maken langs het water waar de hond zich daar ook prima vermaakt.

Gespecialiseerd in de volgende klachten:

 • Klachten van de wervelkolom
 • Alle orthopedische klachten aan armen en benen
 • Zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten

030 - 68 88 560

Pieter Oomen

Fysiotherapeut
Manueel therapeut [MPt]

Specialisaties
Medical Taping
Revalidatietraining na operaties zoals bijvoorbeeld Knie (TKP, meniscus), Heup (THP), Schouder

Over Pieter

In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2008 als manueel therapeut mijn master gehaald. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Gademan. Hierbij richt ik mij met name op klachten aan de wervelkolom en extremiteiten (armen/benen) en orthopedische revalidatie (na operaties of botbreuken). Naast mijn werk in de praktijk lees ik regelmatig vakliteratuur om up to date te blijven. In mijn vrije tijd reis en sport ik graag, waarbij ik ook graag golfsurf.

Gespecialiseerd in de volgende klachten:

 • Klachten van de wervelkolom
 • Alle orthopedische klachten aan armen en benen
 • Schouderklachten

030 - 68 88 560

pieter@fysiotherapiegademan.nl

Arne Gademan

Fysiotherapeut, Orthopedisch
Manueel Therapeut [MPt]

Specialisaties
Orthopedische Manuele Therapie
Dry Needling
Shockwave therapie
Hardloop-analyse

Over Arne

In 2003 heb ik mijn diploma Fysiotherapie behaald, Kort daarna ben ik gestart met de Master studie Orthopedische Manuele Therapie in Utrecht. Deze opleiding heb ik in 2008 met succes afgerond. Met deze opleiding onderscheid ik mij met de reguliere fysiotherapie door inhoudelijk over meer kennis te beschikken. Hierdoor kan de patiënt nog adequater geholpen worden.

Met trots heb ik in 2013 de praktijk van mijn vader (Adri Gademan) overgenomen. Hij is in 1985 de huidige praktijk gestart. In 2013 heeft mijn vader afscheid genomen van het vak.

De praktijk is helemaal up-to-date. en kunnen we werken met de laatste wetenschappelijke kennis state of the art. De oorspronkelijke missie en visie van mijn vader wil ik graag voortzetten. De persoonlijke benadering om de klachten van de patiënt zo efficiënt mogelijk weg te nemen en de mens achter de klacht niet te vergeten.

Samen met mijn vrouw heb ik vier kinderen. Om af en toe even helemaal naar de basis van het leven terug te keren, ga ik een aantal weekenden per jaar erop uit zonder luxe, maar met primitieve middelen tijdens survivalweekends. Verder vind ik koken met de kamado erg inspirerend en (vaak) heerlijk.

Gespecialiseerd in de volgende klachten:

 • Klachten van de gehele wervelkolom (nek, borstwervels, lage rug en heiligbeen)
 • Alle orthopedische klachten aan schouders, elleboog, pols en vingers
 • Alle orthopedische klachten aan heup, knie, enkel en voet
 • Hardloopblessures
 • Hoofdpijn

030 - 68 88 560

arne@fysiotherapiegademan.nl

Fysiotherapie & Manuele Therapie Gademan Gezondheidscentrum 't Steyn
Touwlaan 25
3401 CA IJSSELSTEIN

Telefoon: 030 - 68 88 560
E-mail: lieke@fysiotherapiegademan.nl
(Afspraken enkel telefonisch en via onze website)

KvK-nummer: 59943718

Bij ons bent u in goede handen