ZwangerFit

Ben je in verwachting en wil je gezond en fit zijn rondom de geboorte van je kind? Denk dan eens aan ZwangerFit. ZwangerFit is een eigentijdse, actieve cursus voor vrouwen die zwanger zijn of net bevallen zijn. Je hoeft niet sportief te zijn, iedereen kan meedoen!

Elke week volg je een actieve les in groepsverband op muziek, waarbij er aandacht is voor conditie, spierversterking, coordinatie, stabilisatie en ontspanning. Er wordt gebruik gemaakt van kleine oefenmaterialen (ballen, dumbells, dynabancs etc.). De nadruk ligt steeds ergens anders.

Naast de actieve lessen zijn er ook theorielessen. Dit zijn feitelijk coachingslessen waarin je je lichaam extra goed leert kennen en informatie over de bevalling en de periode erna krijgt. Bij een 1e zwangerschap volg je 3 lessen. Bij een volgende zwangerschap kun je er voor kiezen om een partnerles te volgen. Een aantal onderwerpen uit de coachingslessen:

  • Het bekken en de bekkenbodem. Start van de bevalling en ontsluiting
  • Ademhaling, persen en geboorte. Kraambed, herstel en bewegen na de bevalling
  • Partnerles

MamaFit

Wil je na de bevalling weer snel je conditie opbouwen en lekker in je vel zitten? Dan is MamaFit echt iets voor jou!

Na de bevalling ben je niet meteen fit en is de controle over de bekkenbodem vaak niet optimaal. Vanaf 4-6 weken na de geboorte kun je deelnemen aan de lessen. Dit kan tot 9 maanden na de bevalling. Ook dames die niet hebben deelgenomen aan de ZwangerFit cursus, maar na de bevalling graag weer in conditie willen komen, zijn van harte welkom!

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Klik hier voor de volledige folder.

Kosten

5 lessen ZwangerFit + 5 theorielessen € 132,50
10 lessen ZwangerFit + 5 theorielessen € 195,=
5 lessen ZwangerFit + 2 theorielessen € 92,50
10 lessen ZwangerFit + 2 theorielessen € 150,=
5 lessen theorie € 70,=

De geldigheid van 5 lessen zijn 8 weken, en de geldigheid van 10 lessen zijn 13 weken. Wanneer de lessen moeten worden stopgezet verband met klachten of bevalling, dan kunnen de overgebleven lessen worden meegenomen naar de MamaFit.