MamaFit

Na je bevalling is het goed om weer te werken aan je herstel. MamaFit® is gericht op herstel van conditie, mobiliteit en algehele fitheid na de bevalling. Aandacht wordt ook zeker besteed aan de bekkenbodemspieren, hoe deze weer goed te gebruiken, zodat bekkenpijn en/of bekkenbodemklachten (urineverlies of lichte verzakkingsklachten) zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Nu gericht trainen is investeren in de toekomst!

Vanaf 4-6 weken na de geboorte van je kindje kun je deelnemen aan de lessen MamaFit. Later beginnen mag natuurlijk ook! De lessen hebben een vaste opbouw.

Warming up
Cardio, verbeteren van de conditie
Spierversterken
Cooling down
Alle oefeningen worden gegeven op muziek.

Ook op een later tijdstip instromen is mogelijk, bijvoorbeeld na een keizersnede of na de geboorte van een couveusekindje. Zodra deze groep vrouwen weer in staat is tijd voor zichzelf vrij te maken of zich fysiek in staat voelt het actief bewegen op te pakken, blijken bij de meeste postpartumcursussen de standaard 5-6 lessen al bijna of helemaal voorbij te zijn. MamaFit® biedt de postpartumlessen gedurende een langere periode aan. Er hoeft op deze wijze ook geen pauze te ontstaan tussen het stoppen met de postpartum cursus en het eventuel oppakken van de eigen sportactiviteit.

Voorafgaand aan de MamaFit® vragen we je een intakeformulier in te vullen. Het sporten gebeurt in een groep maar individuele aandacht staat bij ons voorop! Indien nodig kunnen er zo tijdens de lessen individuele aanpassing gegeven worden.

Wil je na de bevalling van jouw kindje weer conditie opbouwen en lekker in je vel zitten? Dan is MamaFit® echt iets voor jou! Instappen en stoppen wanneer jij dat wilt.

Ook dames die niet hebben deelgenomen aan de ZwangerFit® cursus, maar na de bevalling graag weer in conditie willen komen zijn van harte welkom! Dus neem je vriendinnen mee en kom lekker trainen!

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Klik hier voor de volledige folder.

Kosten

5 rittenkaart € 62,50
10 rittenkaart € 125,=
5 lessen ZwangerFit + 5 theorielessen € 132,50
10 lessen ZwangerFit + 5 theorielessen € 195,=
5 lessen ZwangerFit + 2 theorielessen € 92,50
10 lessen ZwangerFit + 2 theorielessen € 150,=

5 lessen hebben een geldigheid van 8 weken. 10 lessen hebben een geldigheid van 13 weken. Als de lessen moeten worden stopgezet door klachten of bevalling dan kunnen de overige lessen meegenomen worden naar de MamaFit.