Specialisaties

Medische Fitness trainingen

.

Bent u bij uw fysiotherapeut uitbehandeld, maar wilt u nog wel graag onder begeleiding blijven trainen? Of wilt u aan uw gezondheid werken onder specifieke begeleiding vanwege klachten of een medische achtergrond? Dan zit u goed bij onze medische fitness!

Medische fitness is ontwikkeld voor mensen die graag willen sporten maar fysiek niet in staat zijn om volledig (pijn vrij) te kunnen sporten. Vooraf aan de training heeft u altijd een intake gesprek bij één van onze therapeuten om uw lichamelijke beperkingen goed in kaart te hebben of u stroomt door vanuit een behandeltraject. Medische fitness is geschikt voor iedereen die wilt werken aan zijn of haar gezondheid onder begeleiding van een fysiotherapeut.

.

  • Conditie en kracht op orde houden
  • Herstel na een ongeluk/ongeval
  • Herstel na ziekte
  • Werken aan de gezondheid tijdens ziekte
  • Een chronische aandoening hebben
  • (weer) vertrouwen in bewegen willen krijgen.

Onze medische fitness bestaat uit een circuit training van 9-10 verschillende krachtapparaten waarbij er op elk apparaat 50 sec wordt getraind en er een rust/overloop pauze is van 20 sec. In totaal worden er 3 rondes doorlopen en de resterende tijd worden er nog vrije oefeningen gedaan samen met de fysiotherapeut.

Onze training zijn op de volgende tijden:
Maandag           10.30 – 11.20 uur
Donderdag        8.50 – 9.40 uur
Donderdag       10.30 – 11.20 uur
Vrijdag               8.50 – 9.40 uur
Vrijdag               9.40 – 10.30 uur

 

De kosten bedragen €125,- per kwartaal. Op eerste moment van deelname gaat de duur van 3 maanden van start. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en kom eens een proefles nemen om te kijken of deze manier van sporten u bevalt.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Gademan Gezondheidscentrum 't Steyn
Touwlaan 25
3401 CA IJSSELSTEIN

Telefoon: 030 - 68 88 560
E-mail: lieke@fysiotherapiegademan.nl
(Afspraken enkel telefonisch en via onze website)

KvK-nummer: 59943718

Bij ons bent u in goede handen