Kwaliteit

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze fysiotherapie- praktijk en onze therapeut(en). Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen meet. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau genaamd Qualizorg (Fysio Prestatie Monitor) en is volledig anoniem. Graag vragen wij u om uw deelname aan dit onderzoek.

Na de laatste behandeling ontvangt u een email van Qualizorg (uit naam van onze praktijk) met een link naar het online onderzoek. Het invullen van de online vragenlijst neemt ongeveer 10-15 minuten van uw tijd in beslag. De vragen gaan onder andere over onze accommodatie, informatievoorziening en de behandeling door uw therapeut. Met het invullen van de vragenlijst, helpt u ons om de dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren!

Daarnaast kunnen de geanonimiseerde resultaten gebruikt worden voor onder andere:
– het leveren van (beleids)informatie aan cliĆ«ntenorganisaties, overheid en toezichthouders
– het opstellen van keuze ondersteunende informatie voor consumenten
– ter ondersteuning van het zorginkoopbeleid van uw zorgverzekeraar

QualizorgQualizorg verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat uw gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wij als fysiotherapiepraktijk, uw eigen therapeut en uw verzekeraar komen niet te weten wat u persoonlijk heeft geantwoord. Uw emailadres wordt niet gedeeld met derden. Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door u gekozen moment beƫindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn.

Wij hopen dat u meedoet zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren! Bij voorbaat heel hartelijk dank.

Qualiview 2016

Qualiview 2015

Quali