Onze medewerkers staan u graag te woord om een afspraak te maken of uw vraag te beantwoorden. Buiten deze tijden wordt u doorgeschakeld naar één van de therapeuten of kunt u een voicemail inspreken, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Ook kunt u een e-mail sturen, dan krijgt u snel een reactie (info@fysiotherapiegademan.nl). Bent u nog nooit eerder bij ons geweest en wilt u een afspraak inplannen, dan kunt u zich hieronder gemakkelijk inschrijven in ons online systeem. Wilt u inloggen via uw mobiele telefoon druk dan op het “hamburgertje” om de keuze te maken voor “Inschrijven”.

Online afspraak maken
Wij kijken graag samen met u hoe wij uw klachten zo snel en effectief mogelijk kunnen behandelen. Wij hebben ruime openingstijden, ook ’s avonds. En ook voor spoedafspraken kunt u bij ons terecht.
Maak hieronder een afspraak, schrijf een e-mail naar info@fysiotherapiegademan.nl of bel ons op: 030-68 88 560.

De eerste afspraak
Bij uw eerste afspraak dient u uw identiteitsbewijs, verzekeringspasje en een handdoek mee te nemen.
In het eerste consult worden alle gegevens gecontroleerd op juistheid en volgt een screening en vraaggesprek (anamnese) om de klacht uit te vragen. Daarna volgt een lichamelijk onderzoek om een juiste diagnose te stellen. Samen met uw therapeut wordt een behandelplan opgesteld.

Afspraak annuleren
Als een afspraak niet door kan gaan, kunt u deze op een werkdag, uiterlijk 24 uur vóór de afgesproken behandeling, afzeggen. Hiervoor kunt u ook het onderstaand formulier gebruiken of een e-mail sturen naar info@fysiotherapiegademan.nl omdat u reeds bekend bent in ons systeem.

 

Contact info

Onze administratieve medewerkers staan u graag te woord om een afspraak te maken of uw vraag te beantwoorden. Buiten deze tijden wordt u doorgeschakeld naar één van de therapeuten of kunt u een voicemail inspreken, u wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld. Ook kunt u een mail sturen, dan krijgt u snel een reactie.

Fysiotherapie & Manuele Therapie Gademan

Gezondheidscentrum ’t Steyn
Touwlaan 25
3401 CA IJSSELSTEIN
030 – 68 88 560
info@fysiotherapiegademan.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
8.00 – 12.10 uur
13.00 – 17.10 uur

Fysiotherapie & Manuele Therapie Gademan Gezondheidscentrum 't Steyn
Touwlaan 25
3401 CA IJSSELSTEIN

Telefoon: 030 - 68 88 560
E-mail: lieke@fysiotherapiegademan.nl
(Afspraken enkel telefonisch en via onze website)

KvK-nummer: 59943718

Bij ons bent u in goede handen